Every plant has it’s own requirements in order to grow.

Ook leerde ik dat ik HSP ben. Al jaren had ik sterk het gevoel dat er iets heel belangrijks was wat ik nog niet zag, een wezenlijk onderdeel van wie ik ben. Totdat iemand stelde dat ik HSP ben… en dát was het laatste ontbrekende puzzelstuk.

Ik leek veel meer dan andere mensen om me heen gevoelig te zijn voor burn-outs en depressies, maar kon simpelweg nooit vatten wat dat dan was of waar dat in zat. Dat bleef altijd knagen, ik voelde me echt anders dan anderen en daar kon ik niet goed mee omgaan. Ik bleef net zo hard rennen als bijv. mijn collega’s terwijl ik dat tempo helemaal niet aan kon.

Ook de kantoortuin zoog alle energie uit me, ik was snel overprikkeld, moe, en altijd futloos. Maar ik kon dat in die tijd niet zien voor wat het was en ik bleef dus maar leven op een manier die niet klopte met de (HSP) persoon die ik ben.

Vanaf het moment dat ik weet dat ik HSP ben en ik ging lezen over wat dat betekent viel echt het ene kwartje na het andere. En ik kan je zeggen, dat was bevrijdend! Door veel erover te lezen en die informatie ook weer toe te passen en integreren in mijn leven weet ik hoe ik HSP vóór me kan laten werken. En dat is fantástisch!

You get what you focus on. Focus on what you want.

Als ik kijk naar waar ik nu, man oh man wat is er veel gebeurd en wat ben ik trots op wat ik al heb bereikt. Er heeft een complete shifting plaatsgevonden: ik ervaar rust en ruimte in mijn hoofd en heb een compleet vrije blik op de toekomst. Ik heb zelf de touwtjes in handen en zie mijn leven als een blanco vel papier dat ik zelf kan en mag inkleuren. Ik voel vrijheid en creëer mijn eigen leven.

Het is mijn droom om dit voor iedereen mogelijk te maken, graag zie ik dat iedereen alles uit het leven haalt en geen genoegen neemt met de waan van de dag. Ik wil met je kijken welke blinde vlekken of belemmerende gedachten jou ervan weerhouden in actie te komen. Samen kunnen wij ervoor gaan zorgen dat jij een speler wordt van jouw leven in plaats van toeschouwer en dat jij je eigen leven creëert ipv enkel erop reageert.

The magic you’re looking for is in the work you’re avoiding.

Ik heb inmiddels al zóveel bereikt, niet persé zonder angst, maar ondanks angst. Ik leef mijn leven zoals ik dat wil, zonder me al te druk te maken om wat anderen daar van vinden. Ik leef, ondanks de nare en moeilijke dingen die je nu eenmaal erbij krijgt, zoveel mogelijk vanuit dankbaarheid en positiviteit, en pieker niet meer om het minste of geringste. Daar is simpelweg geen tijd en ruimte meer voor wanneer je écht beseft hoe kort het leven is.. en je bezig bent met het leven van je dromen te leiden. 
En ik wil jou helpen hetzelfde te doen.

Ik woon samen met mijn 2 mooie dochters van 11 en 9 jaar in Empel, Den Bosch. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten (hardlopen en kickboksen) en ook trek ik er graag op uit om een wandeling te maken. Oortjes in, inspirerende podcast op, heerlijk! En natuurlijk breng ik graag tijd door met mijn dochters: 2 verschillende karakters, maar oh zo leuk (en uitdagend  die verschillen.

Daarnaast blijf ik mezelf voortdurend uitdagen en volg ik regelmatig een opleiding of ga ik aan de slag met een coach. Dit alles gericht op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en het ondernemerschap. Het is een illusie om te denken dat je op enig moment uitgeleerd bent. Ook ik blijf voortdurend nieuwe dingen over mezelf leren en vergaar nieuwe inzichten die ik continu blijf toepassen en implementeren in mijn leven. 

Dit alles maakt dat er nooit een saai moment is en ik vol enthousiasme, passie en liefde in het leven sta! 

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vel venenatis nisl, aliquam dictum urna. Proin iaculis elit ullamcorper justo auctor, non pretium nisl mattis. Nam in porttitor felis. Vestibulum eget orci finibus, semper nisi ut, interdum metus. Donec placerat luctus elit. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vivamus tincidunt purus non sem pellentesque vehicula. Donec suscipit mauris at scelerisque eleifend. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Integer vitae scelerisque mi. Nulla faucibus felis sed ultrices mattis.

Wat vinden klanten?