Hoe werkt Life Coaching?

Life coaching begint met het formuleren van je doel. Iets wat je heel graag wilt bereiken. Samen gaan we op zoek naar wat er in de weg staat of wat je mist om bij je doel te komen. Je ziet wat belemmerende patronen zijn in je denken, je voelen en je doen.
Je gaat jezelf en anderen beter begrijpen en dat is leuk!
We kijken naar wat jouw blokkades zijn, samen onderzoeken we of en hoe je deze weg kunt nemen. Of je er effectiever mee om kunt gaan. Wat je kunt veranderen. 
De volgende stap is kijken welke actiestappen je kan nemen. Dat gebeurt eerst met vallen en opstaan, maar je zal al snel resultaat zien.
Je gaat ontdekken hoe waardevol het is dat jij het weer voor het zeggen hebt in jouw leven!

Wat levert een Life Coach je op?

  • Meer regie en zelfvertrouwen

  • Je krijgt meer zelfinzicht en inzicht in het doen en laten van anderen

  • Effectievere communicatie: zeggen wat je wilt zeggen, vragen wat je wilt vragen

  • Werken aan meer rust en energie

  • Je zelfgekozen doelen worden haalbaar


Kortom:

Als Life Coach ondersteun ik jou bij de struggles die jij op verschillende leefgebieden ervaart.
Samen kijken we hoe we van een probleem een uitdaging kunnen maken. Ik reik mogelijkheden aan die je in het dagelijks leven kan proberen om zo het probleem te verminderen of zelfs te verhelpen. 

Het belangrijkste is dat jij meer balans gaat ervaren tussen de verschillende leefgebieden en daarmee meer geluk, voldoening, plezier en zingeving uit het leven haalt.

Ik doe dit door mijn liefde voor een holistische levensstijl te combineren met neuropsychologie. Een vleugje spiritualiteit, een dot wetenschap en mijn eigen intuïtieve doch nuchtere sausje!
Denk je nou: “JA, ik kan wel wat hulp gebruiken”, stuur dan een e-mail naar marly@marlyhuisinga.nl of laat hieronder een bericht achter.
We plannen dan samen een gratis en vrijblijvend breinspiratiegesprek in!